"WAYS OF WOMAN"

PÅ KVINNENS VIS

Kurset "Ways of Woman" ledes av Helena Løvendal-Duffell i samarbeid med Christine Arentz Schjetlein, og holdes som retreat på Costa Brava, Spania.

Dette er et intensivt arbeid for kvinner med en del erfaring i indre arbeid. "Ways of Woman "går over tre moduler gjennom et år. Hovedspråket er engelsk, men vi benytter i tillegg skandinaviske språk, tysk og fransk ved behov.

PÅ KVINNENS VIS, "WAYS OF WOMAN",

er et dyptgripende program for deg, som på en feminin måte ønsker å favne din Autentiske Kvinnelige Identitet, Autoritet & Visdom.

 • Lengter du etter mer kvinnelig ekthet og kjærlighet i livet ditt og i dine relasjoner?
 • Søker du å leve og arbeide som en hel og potent kvinne i kropp, sinn og ånd?
 • Ønsker du å være mer synlig med hvem du er som kvinne, på jobb og i samfunnet?
 • Opplever du et forvirrende og frustrerende gap mellom rike muligheter du fornemmer for livet ditt og hva du så langt har vært i stand til å manifestere i din ytre virkelighet?
 • Er du rede til å stole på din individuelle, bærekraftige feminine grunn, og møte dine personlige, og de globale utfordringene?


"CO-CREATIVE" , MED-SKAPENDE

Du får en unik mulighet til å utforske

fylden av din feminine sanne natur, og øke din evne til å bidra til å skape endringer i kultur og samfunn fra innsiden ut. Vi åpner for styrke og subtilitet i det feminine, seksualitet, sensualitet, spiritualitet, og det sjamanistiske. Det faglige krysnings feltet ligger mellom erfaringskunnskap fra esoterisk tradisjoner og vestlig vitenskap og nyere psykologisk forskning. Fokuset er på bevisstgjøring av din indre feminine bæring.


SKJØNNHET, STYRKE & VISDOM

"Si meg, hva er det du har tenkt å gjøre med ditt ene ville og dyrebare liv?", Mary Oliver

Å finne og kjenne , for så å legemliggjøre sin sanne identitet og integritet som kvinne innebærer å være nysgjerrig på hvor du kommer fra, hvor du skal og hvorfor du vil dit. Kursprogrammet i "Ways of Woman" tilbyr perspektiver, som kan lede deg utenfor rammen av din personlige og sosiale oppdragelse, erstatte utdaterte og uutforskede forutsetninger, med din egen medfødt visdom og autoritet som kvinne.

I års programmet til "Ways of Woman" vil du:

 • Integrere sinn, kropp, hjerte og ånd og ta skrittet fullt inn i ditt eget liv, som en bevisst og potent kvinne.
 • Lære hvordan du skaper mer tilfredsstillende relasjoner med deg selv og andre.
 • Utvide og utdype din evne til å være en autentisk gave til deg selv, livet og medmennesker.
 • Favne ditt eget særpreg og fulle potensiale, som en leder i ditt eget arbeid.
 • Lær å hedre deg selv som en mor og bli en rollemodell for dine barn.
 • Gjenkjenne din indre styrke som grunnlag for adekvat handling i alle områder av livet.

Første modul:

Alt er født av en kvinne - vi oppdager og definerer vår sanne kvinnelig identitet.

Andre modul:

Åpning for Lidenskap, Kraft og Nytelse, - vi transformerer det maskuline i oss selv og vårt forhold til menn.

Tredje modul:

Kvinne, vær tro mot deg selv - "når sovende kvinner våkner, flytter fjell seg".
Helena Løvendal-Duffell

Director/Founder Man-Woman Project Ltd.,

Creative Couple Work &

The Centre for Gender Psychology

Head of Education, SGT International

www.helenalovendal.com
TEORI OG ERFARING, på kvinnens vis

Slik jobber vi:

 • Vår tilnærminger vil engasjere kropp, følelser, sinn og sjel gjennom erfaringer, refleksjoner, bevegelse, øvelser og deling, for å muliggjøre din integrering av nyvunnet terreng.
 • Teoretisk materiale vil inspirere, støtte og hjelpe deg i å implementere erfarings basert læring i livet ditt.
 • Vi vil jobbe intensivt, med fritid for å fordøye, slappe av, og nyte de vakre omgivelsene hvor kurset holdes på Costa Brava, Spania.
 • Læringsprosessen er utviklet for å utfordre og inspirere deg, for å vise deg veien fra forvirring og kaos til å bli en klar, dyktig og medfølende kvinne.
 • Formålet er å indusere dyptgripende endringer i deg og dine relasjoner, påvirke din grunnleggende tilnærming til livet, og gjenopprette din milde, strålende, ikke-konkurrerende selvtillit.


PRAKTISK:

Påmelding: Kontakt christine@schjetlein.nofor påmeldingsskjema

Sted: Costa Brava, like nord for Barcelona, Spania

Opphold og mat: Hotell Eden Rock

Datoer:

1. - 8. Okt 2017

27. Mai - 3. Juni 2018

30 Sept. - 7. Okt 2018

Tider: Fulle dager med innlagte gode pauser

Pris: For hele kurset, dvs alle tre modulene 31.800 kr. Kurset betales i tre omganger 30 dager før hvert kurs, dvs tre innbetalinger à 10.600 kr.

Forutsetning: Kontakt med Christine eller Helena for en samtale (live eller skype).

Ways of Woman:

www.facebook.com/waysofwoman

POTENSIELL KVINNEKRAFT

Vi har begge 30 års erfaring innen egenutvikling og åndelighet. Vi tilbyr en unik mulighet for kvinner til å omfavne fylden av deres sanne kvinnelige naturen, som en kilde til styrke, verdighet, skjønnhet og kraft. Gjennom vårt arbeid vil du dyptgripende lære å lytte til visdommen i kroppen din, din egen indre stemme, ditt hjerte og din intuisjon.

Tiden du tilbringer med andre kvinner fordyper din opplevelse av den potensielle kraften det ligger i fellesskap med kvinner.

Ditt forhold til deg selv er den nærmeste og viktigste relasjonen du noensinne vil ha. Vi oppfordrer deg til å ta deg selv på alvor som kvinne, samtidig som du får mye moro, glede, nytelse og dype møter med andre kvinner.

Du vil du aldri, aldri eksistere noensinne igjen - du er unik. Dette er ditt liv. Og, tiden er begrenset. For at du ikke kaster bort ditt liv ved å leve noen andres liv, inviterer vi deg til å avdekke dypere sannheter om deg selv.