Filmsnutter

"Kvinnen og meg"

Christine A. Schjetlein snakker om hva som nærer det feminineog hvordan fornye dynamikk og intimitet i parforhold i filmen "Kvinnen og meg". Hun hevder kvinners lederstil er samspill - og samarbeidsorientert, og utdyper hvordan den feminine psyken er skapende ut fra motsetninger. Filmen er en poetisk og filosofisk dokumentarfilm regisert av Anette Ostrø i 2012, som søker hun etter større bevissthet og en friere definisjon av det kvinnelige.

Filmen kan kjøpes gjennom Anette Ostrø tlf. 95081688 / anetteostro@yahoo.no

http://www.christineschjetlein.no/filmsnutter/index.html

En sunn sjel trenger en sunn kropp

I 2008 hadde Christine viktige samtaler med forskere og behandlere og brukere om sammenhengen mellom hva vi spiser og helsen vår i dokumentarfilmen "MAT?" I økende grad ser vi hvor stor og avgjørende innvirkning vårt kosthold har på vår fysiske og psykiske tilstand. Fimen ble produsert av Filmpraksis.

http://www.filmpraksis.no/index.php/meny/mat


Podcast

Fra bevisstgjøring til handling

Christine A. Schjetlein poengterer med intensitet og engasjement i dette intervjuet på Levevei.no at autentisk egenutvikling krever en investering i personlige indre arbeid. Den helhetlige prosessen gir økt livskompetanse, selvinnsikt, økt forståelse av egne følelser og tankemønstre, og god kontakt med eget kroppsspråk. Vår mestring kommer med praksis, som utvider vår bevissthet og gir mer indre ro, harmoni - og den etterlengtede livsgleden. Hun er opptatt av ansvaret vi alle har for å ta med oss læringene fra selvutviklingsarbeidet ut i virkelighetens hverdag i samspill med andre mennesker.

Intervjuet er gjort av James Alexander Arnfinsen, Levevei.no.

http://www.levevei.no/Podcast/Episode-56-Christine-Schjetlein.mp3