KURS

KVINNEKURS

DET FEMININE har blitt Christine A. Schjetleins kursfokus de senere årene. Hva erdet feminine ? Hvordan finne rotfeste i vårt innerste vesen som kvinner? Når vi lever "innenfra ut" , hvordan uttrykker vi oss som autentiske feminine kvinner?

KREATIV SONE

Kvinnekurs hos Christine gir deg rom for eksistensiell utforskning, erfaringsbaserte øvelser, og nærende påfyll av inspirasjon. Kursene gir deg en kreativ frisone for latter og rå ærlighet, bevegelse og stillhet, notatskriving og delinger, underveis i din avdekking av din feminine essens.KVINNEFELLESKAP

Kunn i samvær med andre kvinner kan vi gjenfinne det feminine feltet i oss selv og med hverandre, slik kvinnefelleskap har vært praktiserte i uminnelige tider i de fleste kulturer. Kursene er en unik mulighet for deg til å (gjen)oppdage og frisette dine spesifikke feminine kvaliteter - tillate deg være & vise dine feminine sider. Mye i vårt vestlige samfunnet opererer i klisjeer og luftige idealer, mens i trygge rammer gir kurshelgene deg et sted for fornyende indre arbeid i ektefølt felleskap.

FRA FEMINISME TIL FEMININITET

Viktige feminine kvaliteter forsvant ut i glemsel i kjølvannet av feminismen. Vi har vunnet rimelig juridisk, økonomisk og politisk likestilling (hvertfall i vestlige land), men det er på tide å oppdage hva det feminine bærer, bak overleverte kulturelle forestillinger fra de siste to tusen år. Patrialkalske sår hos både kvinner og menn tilsier at vi må finne likeverd mellom oss basert i virkelighetens ulikheter. Kvinnekurs åpner for å kunne finne dynamikk, spenning og skapende liv i oss selv, og iforhold til menn.


FEMININ STYRKE

På kurs lærer du om mykhet & mildt mot, grunnleggende indre tilhørighet i egen kropp og følelsesliv, og bærekraftig bevissthet. På Christine A. Schjetleins kvinnekurs er vi sammen om å styrke hverandres nyvinninger, som kreative & kraftfulle kvinner.

Verden trenger sårt at vi står opp for feminine verdier for vår egen del, våre barns og ikke minst vår menns skyld. Kurs bare for kvinner er et arbeidsfelleskap for dette. Det er vi selv, som kvinner, som må lede an for gjenvinne verdiene i det feminine feltet, om det er på jobb eller hjemme, i media, i litteratur eller kunst, kurs og konferanser, eller andre arenaer.


SYNERGI & SAMSPILL

- Hvordan vever iboende feminine strømninger sammen i oss?

- Hva er Samspillet mellom

Sarthet & Styrke,

Sensualitet & Sexualitet,

Satansaktig emosjonalitet & Skjørhet,

Sårbarhet & Skarphet ,

Subtilitet & Sublim Skjelnevne ?

- Hva er vår naturlig livskunst når vi er Samskapende i Synergi, Syntoni, Synkronisitet, og Suprasex?

KOMMENDE KURS:

2018 holder Christine A. Schjetlein følgende kurs for kvinner:

KVINNELIG INTUISJON, Gjenoppdag din Intuitive Intelligens, Oslo, Norge

Grunnkurs

Nye datoer for høsten kommer snart

Les mer om Kvinnelig Intuisjon


WAYS OF WOMAN, PÅ KVINNENS VIS

I samarbeid med Helena Løvendal-Duffell, leder for Sexual Grounding, Europe, med-grunnlegger av Center for Gender psychology, holder Christine A. Schjetlein årlige kurs. Neste kursrunde:

1. modul: 27. mai - 3. juni 2018 (Spania)

2. modul: 30. sept. - 7. okt 2018 (Syd-Frankrike)

3. modul: 7. - 14. mai 2019 (Syd-Frankrike)

Les mer om WOW