Close

Parterapi

Anbefalt parterapi i Oslo - 'The intimate couple'

Kan vi lære å forandre oss slik at våre parforhold forblir levende og langvarige? Hva er veien til kjærligheten som overkommer komplikasjonene? Våger vi dansen mellom maskulinitet og femininitet?

Arbeidet i samlivsterapi består i å gjenfinne den helhetlige måten å relatere på. Med parrådgivning finner dere igjen en total kommunikasjon, som muliggjør reell intimitet - kropp, følelser, sinn og sjel. Mange relasjoner strander på at ingen egentlig hører, ser eller kan leve seg inn i hvordan den annen har det. I samlivsterapi oppdager dere hva kroppsspråket gjemmer, hva utstrålingen formidler, hva de små gestene skjuler av sårbarhet eller sinne, og hva som ligger bak blikket. Parterapi sesjonene online (/Sesjonene med parterapi online) gir dere fordelene av å være hjemme hos dere selv i den vante virkeligheten.

Aktiv aksept og tale-lytte-teknikker fra bl.a. PREP metoden , er en av Christine A. Schjetleins grunnleggende tilnærmingsmåter. Vi jobber for at dere kan åpne for årvåken tilstedeværelse i dere selv, og gi nærværende oppmerksomhet til partneren. Utvidelse av kommunikasjonsmåter har en terapeutisk helende virkning på parforholdet. Lær å våge uttrykke og vise hverandre hva slags parforhold dere faktisk ønsker.

Relaterte artikler

En nøkkel til fornyet dynamikk og initimitet

I nære relasjoner må vi våge nakenhet og legge fra oss ytre roller. Intimitet fordrer at vi kvinner tør å være mottagende, slappe av, gi rom for den andre, og gjenfinne vår dypere feminin ”magnetisme”.

Samlivsterapi for bedre kommunikasjon - 'Kjærlighet og vilje'

Mindful oppmerksomhet

Vi jobber for at dere kan åpne for tilstedeværelse i dere selv, og gi nærværende, ”mindful” oppmerksomhet til partneren. Tale-lytte-teknikker fra bl.a. PREP metoden, har blitt en av Christine A. Schjetleins grunnleggende tilnærmingsmåter.

Kontakt meg Christine A Schjetlein