Close

Christine A. Schjetlein er en klok kvinne, som har både utfordret meg og støttet meg. Gjennom hennes veiledning har jeg blitt mer bevisst; kroppslig, emosjonelt og intellektuelt. Hennes timer og kurs har gitt meg enormt utbytte og glede: min verktøykasse for livet er beriket gjennom Christine

Ginni
Ginni Wiik Jurist, UD

Christine A. Schjetlein har en unik evne til å utfordre, nære og balansere det emosjonelle, intellektuelle og det fysiske i sitt arbeid. Hun møter deg i en varm, ærlig og inkluderende atmosfære. Hennes nærvær er åpen og nysgjerrig, samtidig som hun inspirerer deg til å gå utenfor din frykt og dine begrensinger

Anette Ostrø
Anette Ostrø Filmregissør

Timene med Christine har gitt meg bærekraftige redskaper til å leve fyldig og kraftfullt, og til å møte gamle og nye utfordringer på mange plan. Jeg har sett viktige sammenhenger, og opplevd transformerende erkjennelser som spenner over kroppsfølelse, spiritualitet, hengivelse og intellektuell forståelse. Christine har utfordret meg og bekreftet meg i en veldig fruktbar blanding. Hun har møtt meg med stor klokskap og varme, og med imponerende intuisjon og skarpt intellekt. Kombinasjonen av samtaler og guidede meditasjoner i timene har vært viktig for meg, og hjulpet meg til selv å integrere intuisjon, impulsivitet, oppmerksomt nærvær, kroppsbevissthet og analytisk bevissthet ytterligere. Jeg er virkelig takknemlig for det hun har gitt meg, og for hvordan vår vilje og hengivelse fant modige veier sammen i timene. Og til slutt: notatene fra timene våre fungerer fremdeles som en andaktsbok, som stadig utfordrer, helbreder og inspirerer

Tord Gustavsen, musiker
Tord Gustavsen Musiker Foto : Hans Fredrik Asbjørnsen

Jeg kan skrive under på verdien av en god veileder i livet – om man skal ta skrittet og våge å ta inn over seg realitetene ved vår eksistens! Christine er intelligent, klok, proppfull av humor og besitter et vell av verktøy som gir perspektiver til livet. Denne kombinasjonen har beriket meg med essensielle nyanser, unike perspektiver og avgjørende spørsmål som har hjulpet meg gjennom viktige valg både som privatperson, men også profesjonelt. Jeg erfarer gang på gang hvor vanskelig det er å stå helhjertet gjennom store livsvalg, men jeg erfarer også gang på gang friheten i å våge å velge utifra det som dypere sett er sant i meg. Det har med årene utviklet seg til min egen følelse av integritet. Det bor mye frihet i det. Takket være sparring, støtte og veiledning med Christine har jeg fått smaken på denne måten å skape og leve livet på. Det gir frukter til meg, menneskene rundt meg og arbeidet mitt. Jeg anbefaler Christine på det varmeste.

Kaja
Kaja Koppang Bærekraftsdesigner

Christine har gitt meg konkrete fysiske og mentale verktøy til å takle både grunnleggende livskriser og relasjonelle konflikter i det daglige. I tillegg har hun åpnet nye kanaler for å transformere traumatiske erfaringer til kunstneriske uttrykk

Marius Kolbenstvedt
Marius Kolbenstvedt Scenekunstner
Mitt arbeid med Christine A.Schjetlein har gitt meg muligheten til å finne ut hvem jeg er dypest sett. Jeg har blitt utfordret og lyttet til. Arbeidet over tid har resultert i at jeg har funnet ut hva jeg virkelig brenner for, min passion, min glede og min vei. Jeg føler en indre ro og trygghet inni meg, og en dypere bevissthet på hva som er viktig for meg i livet, i møte med mennesker og meg selv.
Tove Holthe, gründer og bedriftsleder
Christine har ved sin tilstedeværelse og trygghet veiledet meg til å få større forståelse for mine tanker og følelser. Hun har gitt meg verktøy til å videreutvikle meg selv og omfavne vanskeligheter med åpenhet og vennlighet. Hun har hjulpet meg med å finne mer indre ro og bygge min selvtillit som student og ung kvinne
J.R, 24år, Jusstudent
Anbefaling! Jeg er ikke lengre deprimert, og opplever mye bedre selvverd og livsmestring. Christine gir meg veiledning og verktøy til å forstå og rydde opp i uønskede mønstre , både med hensyn til relasjoner, arbeid og helsemessige utfordringer, på en sunn og konstruktiv måte.
M. – kvinne 50 år, Filmarbeider
Christine har vært til meget stor hjelp når jeg har opplevd utfordrende livs- og samlivssituasjoner og trenger støtte og råd. Jeg opplever at hun har en meget god evne til å sette seg inn i situasjonen og mine utfordringer. Ved bruk av dette er hun en solid støttespiller som gjør meg enda bedre i stand til å håndtere egne prosesser.
Anders Larsen, Økonomisjef
Travailler avec Christine m’a permis de découvrir les ressources infinies qui se cachent au fond de nous, et que nous avons trop tendance soit à ignorer, oublier ou tout simplement ne pas connaître. Christine m’a guidée, à les découvrir par moi-même, les accepter et à en faire mes alliés. Il suffit parfois d’un souffle extérieur pour se recentrer...la vie peut facilement vous perdre ! J’ai appris à ne pas m’éloigner de mon propre chemin.
Julie Gardette, solist i Nasjonalballetten, Oslo
Jeg tenker med glede og takknemlighet på den tiden jeg gikk i terapi hos Christine. Våkent både gir hun rom og utfordrer. Hun beveger seg virtoust med en klarhet mellom de mange lag i psyken, kroppen, sjelen. Det utviklet seg i timene våre et samarbeidsrom hvor viktige innsikter og verktøy fikk oppstå, effekter som lever og utvikler seg videre i meg i tiden etter, selv om terapien er avsluttet.
Øystein Mamen, Filmfotograf
Christine er utrolig dyktig til å 'catche' problemstillinger, stille de rette spørsmålene, og å utfordre til læring og utvikling. Gjennom samarbeidet vårt har jeg lært om- og oppdaget nye sider ved meg selv som jeg har hatt stor glede av - både i yrket mitt og ellers i livet.
Olympisk idrettsutøver
Christine har vært min veileder de siste 15 årene. Først som support ved studier i psykosyntese. Siden som støtte ved oppbygging og drift av min virksomhet innen offshore og fornybar energi. I det hele adressert det indre personlige som del av det ytre skapende. Hun har med skarp tilstedeværelse kuttet meg ved røttene når jeg farer med bullshit. Med samme klarhet har hun omfavnet og løftet når det har vært tid for det. Hun tar meg på kornet og går rett inn der det trengs, hver gang, ubønnhørlig. Hun sørger for at det aldri er stillstand og hvile i råtne egg og begrensende tilstander. Hun har en unik evne til å koble det indre med det ytre, til endring, handling og manifest. Hun har vært en uvurderlig partner i mitt personlige og profesjonelle arbeide.
Øyvind Johansen, eier og senior ingeniør konsulent, MTC
Det er vanskelig for meg å nevne bare noen konkrete ting Christine har hjulpet meg med, men først og fremst har hun fått meg til å være trygg i meg selv og å våge å være den jeg er. Jeg har blitt kjent med meg selv på nye områder, og lært meg å følge min intuisjon. Christine har en utrolig god egenskap til å 'se' meg, og å forme terapien utfra mine behov og min personlighet som har vært veldig betryggende for en sart sjel som min. Generelt har hun vært og er en enorm støtte for meg gjennom vanskelige tider de siste årene, og hun er en person jeg i dag vil vende meg til for å dele sorg og glede.
L.C.
- Jeg lytter mer innover og stoler på min egen stemme.
- Trygg i mine egne valg og verdier.
- Stoler på mitt engasjement for mitt arbeid som lærer.
- Mer kreativ og nytenkende i mitt arbeid.
- Tar på alvor min lyst til å bidra til ut i verden.
- Tryggere i min rolle som mor og partner. Større ro og mer avslappet.
- Det er mindre viktig hva andre mener om mine valg og verdier.
- Ser verdien av å ta vare på meg selv for å gi til andre. Ser viktigheten av pauser, meditasjon og naturen for å ivareta meg selv og min livsenergi.
- Mer energi, glede og takknemlighet for det livet jeg lever. - Større indre ro, mer avslappet og mer tilstede her og nå.
- Større aksept for hele meg. Det jeg før så på som svakheter, er også min ressurser.
- Et arbeid som fører til varige endringer og ivaretar hele mennesket.
A.N., lektor med opprykk
Jeg hadde meget stort utbytte av timene hos Christine, de hjalp meg til "å være mer hos / i meg selv" og i mine følelser og bli bevisst og kjenne på sammenhengen mellom kropp og sinn/følelser. Dette endret en del ting for meg
L.F.U. , professor
Jeg har gått i lære og veiledning hos Christine A. Schjetlein i mange år. Christine har vært leder for en ressursgruppe for kvinner hvor jeg har deltatt. Dette har vært et viktig og nødvendig arbeid i min selvutviklingsprosess. Gjennom den individuelle veiledningen har jeg lært å stole på meg selv og hva jeg står for. Christine har vært en viktig støtte i forhold til oppbyggingen av min egen bedrift. I kvinnegruppen har jeg kunnet utfolde meg og kunnet være både sterk og sårbar under trygg veiledning av Christine. Viktig også er støtten jeg har fått fra Christine i forhold til min egen skaperevne.
Liv Marie Leirvåg - spesialpedagog og MA danseterapeut fra USA.
Christine A.Schjetlein har en tilstedeværelse som samtalepartner og meditasjonsveileder som hensetter deg i et equilibrium, et organisk nullpunkt å arbeide med sine ressurser utfra. Hun utstråler den tillitsvekkende ro, visdom og omtanke som man dernest finner i seg selv i samtale om ting som er viktige
K.D., forfatter
Christine nous a aidé à nous connaître mieux individuellement et en tant que couple. chercher Cela est passé par une très grande écoute et bienveillance vis à vis de nos personnalités et modes de fonctionnement. Christine allie à la fois de la psychologie mais aussi de la spiritualité et des principes issus de la médiation, ce qui rend les séances très riches et adaptées aux différentes émotions ou difficultés. Son soutien a été très précieux pour nous et nous a permis de nous réaliser plus sereinement en tant que couple et qu 'individus. Un grand merci !
Stephanie et Olivier